Thaise Paraffine-Spa Massage

De toepassing van warmtetherapie is al eeuwen oud.De Romeinen en vele andere culturen waren al bekend met de heilzame werking van warmtetherapie op lichaam en geest.

Wij kunnen u een weldadige en intens verzorgende paraffinebehandeling aanbieden. De paraffine-spa-behandeling zorgt voor een kalmerend bad van warme paraffine die als een zachte warme deken de huid omsluit. Uw handen worden ondergedompeld in een heerlijk geurend bad met paraffine er ontstaat een waslaag daarna worden de handen ingepakt met een speciale plastic zak, hier overheen komen warmtevasthoudende wanten.

Eenmaal aangebracht houdt de paraffinelaag de warmte 10 tot 15 minuten vast, hierdoor gaan de poriën in de huid open en worden de afvalstoffen afgevoerd en wordt de huid extra gehydrateerd. Paraffinetherapie reduceert zwellingen in spieren en vermindert ontstekingen in gewrichten. De therapeutische effecten van paraffinebehandelingen zijn weken langer merkbaar dan andere hittebehandelingen.

Niet alleen ultra verzorgend, maar ook zeer weldadig en kalmerend. Paraffine is bij uitstek geschikt om handen en voeten een verzorgende behandeling te geven, maar is ook effectief bij pijnlijke gewrichten en vermoeide spieren.

Behandelingen

60 min

€ 60

90 min

€ 85