Thaise Hot-Stone Massage

Hot-stone therapie is een geweldige intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de “druk” van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot-stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Na een legging van de hot-stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Hot-stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. de stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden grote en kleine stenen gebruikt.

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de hot-stone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. Tenslotte is de hot-stone massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen.

Behandelingen

60 min

€ 65

90 min

€ 90