Thaise Traditionale Massage

De Thaise massage techniek is meer dan 2500 jaar oud en is een unieke vorm van lichaamswerk die verschilt van andere Oosterse thepapieën. De massage wordt uitgevoerd in een meditatieve en geconcentreerde geestestoestand, waardoor er een mentale rust wordt ervaren voor de ontvanger.

De Thaise massage wordt uitgevoerd op een eenvoudige matras op een verhoging. Dit laat de klant toe om langzaam zijn lichaamsgewicht te gebruiken voor de diepe druk tijdens de verschillende massageposities, het is met andere
woorden de zwaartekracht en de positie van de masseur die de druk van de massage bepaald.

De klant en de masseur zijn licht en los gekleed voor een optimale beweeglijkheid.

Thaise Voetmassage

De Thaise voetmassage activeert de energiedoorstroming van het lichaam.
Bij de Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool
met een massagestokje gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk enpsychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stumuleert de zenuwbanen. De Thaise voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen, daarna volgen lichte knedingen. De organen van de mens zoals hart,longen,darmen, nieren en maag zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. De voetzool wordt gezien als de spiegel van het lichaam. Door acupressuur met een massagestokje uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd. De massage wordt als aangenaam ervaren.

Voetmassage brengt het lichaam tot rust en de delen die door stress uit balans zijn geraakt worden van voldoende bloed en energie voorzien.